Fødselsforberedelse for par

Fødselsforberedelse for par er en 3 timers Hands On” fødeworkshop der lærer dig og din partner uundværlige og praktiske teknikker til fødslen

Fødselsforberedelse for par er en workshop der har fokus på at støtte hormonerne i den naturlige fødselsprocess og på partners støttende rolle under fødslen, fysisk såvel som psykisk.

Undervisningen består af halvt praktiske øvelser og halvt dialog med teori.

Formålet er at i lærer redskaber der skaber tryghed.  En tryg atmosfære virker afspændende, stimulerende og smertelindrende for den fødende uanset hvordan fødslen forløber. Der vil også indgå teori om fødehormoner der udskilles i en bestemt rækkefølge og kan stimuleres bevidst.

Læs mere om mig her

 

I den praktiske del lærer i:

  • Rebozo. Det er en mexicansk teknik med et sjal eller lagen. Teknikken er både afspændende, fremmer barnets nedtrængning i bækkenet og virker positivt  på veerne
  • Berøring og atmosfære der stimulerer oxytocin ( oxytocin er et fødehormon) herunder strygninger, let massage og akupressurpunkter
  • Brug af åndedrættet under fødslen og hvordan partneren kan hjælpe den fødende med vejrtrækningen

Fødselsforberedelse for par er perfekt til jer uanset om i har valgt at føde hjemme eller på hospitalet og  om du er første eller flergangsfødende.

Tilmeld jer på familieskolens hjemmeside

Adr: Nørrebrogade 14 b, 2200 København N

Min skræk er helt klart forsvundet, og både min mand og jeg er blevet meget mere rolige i forhold til fødslen.

Før min mand og jeg deltog, var jeg intet mindre end skrækslagen for fødslen og generelt hele forløbet, da det er vores første barn vi venter os, og derfor ikke har haft den hel store viden, udover de mange skrækhistorier man har hørt rundt i byen. MEN, så kom vi til hos Kristine som var absolut fantastisk. Hun formoder virkelig at forklare det teoretiske, så man for en god forståelse for hele forløbet og af, hvad der egentlig sker med kroppen, samtidig lærer du en masse gode øvelser til, hvordan du kan tage kontrollen over dine veer med gode vejrtrækningsøvelser og gode øvelser din partner kan udføre på dig, så i kommer godt igennem fødslen sammen.

Derudover besidder Kristine den mest rare og kærligste personlighed, man føler sig utrolig tryg og godt tilpas i hendes selskab og hun er virkelig dygtig til at lærer fra sig, så det giver mening for alle.

 - Anika M. Rasmussen