IT TAKES TWO

Få en fantastisk fødselsoplevelse sammen - Et online fødselsforberedelsesprogram for par.
🗸  Forstå hinandens roller
🗸  Få teknikker til veer, bevægelse og vejrtrækning
🗸  Fød med ro, nærvær og kontrol.

I fire overskuelige trin får I de ultimative værktøjer til at arbejde med dine veer under fødslen. Derved skaber I et sundt og stærkt ståsted til en god og tryg fødselsoplevelse - både for jer selv og jeres barn.

Har du som kommende fødende spekuleret på, eller er du nervøs for:

 
 •    at fødslen gør meget ondt
 •    at miste kontrollen
 •    ikke at være nok forberedt
 •    om du følelsesmæssigt vil være med i forløbet
 •    hvordan din partner vil klare fødslen
 •    et langtrukkent forløb
 •    ikke at kunne holde fokus under veerne  
 •    om alt mon vil gå godt
 •    om du kan bevare roen
 •    at din partner er i tvivl om hvordan han/hun kan hjælpe dig.

 

Det kan også være, du bare glæder dig til fødslen, men spekulerer på, om du mon ved nok om, hvordan du skal arbejde med dine veer, når fødslen går i gang. Eller hvad du skal gøre for ikke at gå i panik undervejs.

Måske har du og din partner deltaget i den offentlige fødselsforberedelse på hospitalet, men mangler stadig viden om vehåndtering og redskaber til, hvad partneren kan gøre for ikke at føle sig overflødig eller tilsidesat undervejs.

 

 

Erstat skrækhistorierne, og lær de relevante teknikker lige her!

På "It Takes Two” lærer I konkrete partnerværktøjer og teknikker, som I kan benytte jer af under fødslen. Så behøver du som fødende ikke at bekymre dig om, hvordan din partner klarer fødslen, og du vil som partner blive den vigtigste hjælper under fødslen.

 

Kurset består af 4 overskuelige trin.

Trin 1

Sådan bruger du åndedrættet gennem fødslen

Du lærer syv åndedrætsteknikker, der smertelindrer og stimulerer ro/hvile-nervesystemet, og du får indblik i, hvorfor det er vigtigt. Sammen lærer I, hvordan din partner kan støtte dig med åndedrættet gennem fødslen. Du lærer også, hvordan du forebygger bristninger.

Trin 2

Sådan bruger du kroppen gennem fødslen 

Du lærer om aktiv afspænding, grounding og bevægelse under fødslen. Du lærer også om vestillinger, og hvordan du skaber de bedste forudsætninger for at smertelindre dig selv, så fødslen ikke trækker ud.

Trin 3

Tag kontrollen, og glæd jer til fødslen 

 
I lærer at sætte rammen for fødslen, og hvordan I arbejder bevidst med fødselshormonerne. Som fødende får du skriveøvelser og visualiseringer, der sætter rammen, så du føler dig helt tryg undervejs. I lærer også om de otte faktorer, der har betydning for intensiteten af dine veer.

Trin 4

Partnerværktøjskassen 

 

Som partner får du ni praktiske opgaver til fødslen og instruktion i syv massagegreb, der lindrer under veerne. Sammen får I også instruktion i rebozo, som er en populær mexicansk tørklædeteknik, og I får indblik i akupressurpunkter, der virker vestimulerende og afspændende. Teknikkerne styrker jeres samarbejde under fødslen.

Jeres udbytte af kurset:

🗸   I skaber fundamentet for en fantastisk fødsel. Det er den bedst mulige start for jeres nye familie.

 🗸  Du bliver som kvinde forberedt både fysisk og mentalt til vearbejdet. Du får teknikker, der sænker behovet for medicinsk smertelindring, fordi fødslen føles lettere og kortere. Kurset indeholder mange praktiske øvelser, så du får kroppen med i din forberedelse.

🗸   Som partner vil du ikke være i tvivl om din rolle under fødslen. Du vil føle dig til nytte og gøre en større forskel for hende. Du vil vide, hvordan du skal støtte hende både fysisk og mentalt med vearbejdet.

 "I får mine teknikker til hvordan din partner bliver en fantastisk fødselshjælper" 

Læs her, hvad andre sige om de teknikker, jeg underviser i og nu har transformeret til et kursus, du kan øve hjemme i din stue.

Jeg meldte mig til forløbet, da jeg ikke havde en rar oplevelse første gang. På forløbet lærte jeg nogle andre teknikker, end det jeg lærte første gang og jeg tænkte undervejs at det her..Det kan jeg godt. Under fødslen oplevede jeg en helt anden ro, åndedrættet var meditativt. Det hjalp mig rigtig meget. Jeg gispede kun de sidste 4-5 min. Det var en Juhuu oplevelse. - Maja Diognigi.
Tak Kristine for et fantastisk brugbart forløb -  Naja falhof Aastrup
Tak for gode værktøjer, som der blev gjort rigtig meget brug af – Sofie Lykholt
Kristine tusinde tak for god undervisning, der helt sikkert var medvirkende til at jeg havde en god fødselsoplevelse - Karen Damm-Ottesen
Min skræk er helt klart forsvundet, og både min mand og jeg er blevet meget mere rolige i forhold til fødslen. Jeg lærte en masse gode øvelser til at tage kontrollen med veerne. - Anika M. Rasmussen
Det jeg lærte om åndedrættet var guld værd. - Mashia Moltrup-Jensen

 

 

Kurset er til jer, som:

Vil have den direkte vej til afprøvede og gennemtestede teknikker og..

 •  skal være forældre for første gang og gerne vil vide, hvordan I samarbejder og arbejder med veerne under fødslen
 •  vil være mentalt forberedt på vearbejdet og have den direkte vej til afprøvede og gennemtestede teknikker
 •  har erfaring med en fødsel fra tidligere, men ønsker at gøre det på en anden måde denne gang.

Kære kvinde. Vil du opleve at glæde dig til fødslen og tænke: Det der kan jeg da godt?!

Du får med dette kursus helt styr på, hvordan du skal arbejde med din krop, så fødslen bliver nemmere. Dermed har du mere overskud, kan bedre håndtere veerne, og du vil opleve fødslen som hurtigere. Undervejs vil du føle dig mere rolig og have en større fornemmelse af kontrol over situationen. Når du føler dig helt tryg, er det lettere at give plads til dine fødekræfter. Det vil sænke dit behov for medicinsk smertelindring og give færre komplikationer under fødslen.

Når du sidder med din baby i armene, vil du være stolt af dig selv, fordi du har gjort, hvad du kunne. En fødsel kan ikke gøres om.

 

Og ved i hvad?

Det tager kun 4,5 timer af jeres tid at lære teknikkerne til en begivenhed i vil huske resten af livet.

Pengene kunne I bruge på en dejlig middag, men den varer kun én aften. På "It Takes Two" bliver I ikke blot helt klar til fødslen. I kan overføre de lærte teknikker som panikhåndtering og fokus til andre situationer i livet, og I kan også tage dem videre med ind i forældreskabet. Dermed er det nemmere at handle ud fra egne værdier - selv i stressende situationer.

Pris kr. 749 Kroner

 

Sådan foregår det

Efter I har trykket på købsknappen og udfyldt oplysningerne, får I adgang til kursusmaterialet og kan gå i gang med det samme.

 • Kurset foregår online. Det betyder, at I kan se og øve materialet, når det passer jer. Bare I er online.
 • Kurset består af fire moduler. Det betyder, at I ikke bliver overvældet med teori og øvelser, men gradvist bliver introduceret til teknikkerne, og hvorfor de virker.
 • Som partner er der specielle videoer henvist til dig. Dem skal du se sammen med din kæreste.
 • I kan til enhver tid få svar på jeres spørgsmål. Skriv en mail og jeg svarer, så hurtigt jeg kan. Jeg vil gerne være sikker på, at i er helt med.

 

Jeg har taget imod omkring 800 børn

Jeg har undervist i fødselsforberedelse og praktiske redskaber til fødslen gennem ni år i både offentligt og privat regi. Samtidig arbejder jeg som jordemoder på en fødegang. Jeg har hjulpet VIRKELIG mange kvinder og deres partnere gennem fødslen og prøvet mine teknikker på egen krop. Jeg har set, hvad der virker, og hvad der ikke virker på fødegangen. Jeg er sikker på, jeg også kan hjælpe jer. 

Kærlig hilsen Jordemoder og Bevægelsesunderviser

 

I får fuld tilfredshedsgaranti efter gennemførsel af kurset eller dine penge retur.

Du har mulighed for at vælge mellem 3 forskellige graviditetspakker

Graviditetspakke 1

Online forløb: It Takes Two
 
Pris 750,- DKK

Graviditetspakke 2

Online forløb: It Takes Two
En behandling (Rebozo eller Gravidmassage)
Værdi  1500.  Din pris 1250,- DKK

Graviditetspakke 3

Online forløb: It Takes Two
To behandlinger (Gravidmassage og Rebozo)
Værdi 2250 Din pris 1900,- DKK
Jeg begyndte at glæde mig til fødslen; og var ikke bange, da mine veer startede

Onlinekurset var super og det er nemt at følge. Min partner og jeg var glade for åndedrætsteknikkerne og hvordan min mand kunne støtte - han elskede at vide specifikt, hvad han kunne gøre. Jeg begyndte også at glæde mig til fødslen; og var ikke bange, da mine veer startede. - Mia Juul Kjeldsen

FAQ - Har du nogen spørgsmål?

Fødselsforberedelse. Det er sådan noget jordemoderen siger man skal.

Ja, og det er der en rigtig god grund til. Her er fire dokumenterede årsager til, at det gør en forskel, når du forbereder dig. Studier viser nemlig, at kvinder der forbereder sig til fødslen, oplever mindre forbrug af medicinsk smertelindring, at fødslen gør mindre ondt, at fødslen er kortere samt en større kontrol over forløbet. What’s not to like? Det er bare med at komme i gang.

Tænker du også den nok skal komme ud? Kvinder har jo født i mange år uden forberedelse!

Jo, bebs skal da nok komme ud. Men du vil opleve at have meget mere ro med processen, når det eneste du skal koncentrere dig om, er dine veer. Hvis du ikke kender teknikkerne og først skal lære det hele imellem veerne, har du givet dig selv en dobbelt udfordring. Det vil forstyrre din koncentration og tage dine pauser fra dig. Dem skal du ellers bruge til at hvile i. Når du ikke kan koncentrere dig eller får hvilet, gør fødslen mere ondt.

Tænker du din jordemoder nok skal hjælpe dig igennem?

Det skal hun nok også, men jo mere du selv kan tage din fødsel til dig, jo bedre bliver processen for dig. Når du henter styrke og fokus inden i dig selv frem for i dine omgivelser, vil du være meget mere rolig og arbejde bedre. Hvis du vakler, vil din jordemoder og din partner hurtigere kunne hjælpe dig på rette spor igen. Du skal ikke fyldes med information i vepauserne, men vide på forhånd, hvad du skal. På den måde bruger du dine ressourcer bedre, og du har mere energi til selve fødearbejdet.

Jeg har været til fødselsforberedelse på hospitalet eller set film på deres hjemmeside. Lærer jeg overhovedet noget nyt på dit kursus.

Ja, det gør du. Hospitalets fødselsforberedelse er mere teoretisk. På mit kursus er der fokus på, hvordan DU arbejder bedst med dine veer. Du får praktiske øvelser, så du kommer i dybden med at bruge dine egne ressourcer under fødslen. Derved kan du lettere tage fuldt ejerskab over forløbet og skabe grobund for den fødsel, du ønsker. Det er dig, der føder. Jeg giver dig teknikkerne til, hvordan du gør det mest hensigtsmæssigt.

Hvor lang tid tager kurset?

Du får kursus materialet med det samme. I alt er der 5 timers online undervisning med værdifuldt materiale. Hvert modul er opdelt i lette overskuelige lektioner, du kan se og lytte til præcist når det passer dig. Dertil vil du måske have brug for at repetere nogen af øvelserne.

Du kan kontakte mig hvis du har brug for det.

Er du som partner skeptisk over, om det er nødvendigt at bruge tid på at forberede sig?

Jeg lover dig, det hele giver mening for jer begge, når fødslen først er i gang. Det vil være den tid værd.

Jeg bliver nervøs ved at tænke på fødslen og skulle se fødevideoer.

Du kommer ikke til at se fødevideoer her. Hvis du bliver meget nervøs ved at tænke på fødslen, er det klart en fordel for dig, at få nogle teknikker, du kan bruge og øve. Det vil sænke din nervøsitet og afklare, hvad det er du skal, når fødslen begynder.

Er det virkelig nødvendigt at forberede mig? Jeg kan jo alligevel ikke planlægge fødslen.

Nej, du kan ikke planlægge hvordan fødslen forløber, men du kan godt planlægge, hvordan du vil være i processen. Det har betydning for fødselsoplevelsen og for dit forløbet at du ikke går i panik, eller mister dig selv undervejs.

Hvordan ved jeg at du er den rette til at hjælpe mig?

Jeg har taget imod omkring 700 børn. Jeg har prøvet mine teknikker på egen krop. Jeg har set både hvad der virker og hvad der ikke virker på fødegangen. Jeg har undervist i fødselsforberedelse og praktiske redskaber til fødslen siden 2012. Jeg er sikker på, jeg også kan hjælpe dig.
Jeg er ikke så langt i graviditeten.

Det gør ikke noget. Du kan sagtens være med alligevel. Jo før du starter, jo bedre.
Jeg har aldrig købt et online kursus før hvordan ved jeg det virker?

Du får en grundig vejledning hele vejen igennem, og du kan altid spørge.

Jeg har købt et andet kursus. Det virkede ikke!

Du får min praktiske jordemodererfaring med, hvad der virker. Jeg fortæller dig ikke noget, der ikke passer. Du får realistiske og praktiske teknikker. Jeg er superdedikeret til dit forløb og har gjort mig umage for at levere et personligt, godt og brugbart forløb til dig. Jeg har undervist i fødselsforberedelse siden 2012 på blandt andet Rigshospitalet, Familieskolen, Jordemoderhuset, Klinik Moderliv, på hands on-kurser med partner på aftenskolen og familieskolen, på projekterne" Klar til barn", "En familie fødes" og for BabySam. Du får fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med produktet efter at have fuldført kurset, får du dine penge retur.

Hvor får jeg behandlingerne i graviditetspakke 1 og 2 henne?

Jeg har klinik på Frederiksberg i københavn tæt ved forum metro st.

Adressen er: Vodroffsvej 51, Gotvedinstituttet.

Du kan se det rum jeg giver behandlinger i her.

Ja tak. Jeg vil med

Vælg din pakke herunder og tilmeld dig.
Du får en mail med en faktura og login-oplysninger med det samme.

Jeg glæder mig til at se dig.