Fødselsforberedelse for gravide

Kampagnepris kun for dette kursus på 50%.Normalpris 1200,-kr.

Du får altså begge dage for kun 650,-kr.

 

Forbered dig til fødslen med krop og nærvær

Vær med til at gå i dybden omkring den fysiske og følelsesmæssige begivenhed, du gennemgår i graviditeten og under fødslen.
Du vil lære om fødslens fysiologi, fødestillinger og smertelindring samt, hvordan du bruger din krop og dit åndedræt bevidst under fødslen.
 
Hver mødegang består derudover af en bevægelsessekvens med rolig yoga og åndedrætsteknikker relateret til graviditeten.
Vi vil også give opmærksomhed til den spirituelle del af moderskabet og lade dig rejse ind i din egen styrke, indre visdom og kraft ved hjælp af visualisering og indre guidning. 
 
Forløbet er både for dig der skal føde for første gang og for dig der har født tidligere og ønsker et nærværende rum, hvor du kan give opmærksomhed til det spirende nye liv inden i dig. Du kan naturligvis tilmelde dig uanset, hvor du har valgt at føde.
 
Vi glæder os til at forkæle dig.
Kærlig hilsen
Jordemødrende Kristine og Heidi
 
 
Både Heidi og Kristine arbejder aktivt som jordemødre på fødesteder. Du får altså samtidig del i vores fælles erfaring, der kan hjælpe dig til en tryg fødselsoplevelse.
 
 
Medbring: Skriveblok, blyant og blødt tøj du kan bevæge dig i.
 
 
 
 
 

Åndedrættet er din største energikilde. Intet åndedræt - intet liv.

På de 2 workshopdage lærer du om:

Viden om:

  • Fødslens progression
  • Naturlig smertelindring til fødslen
  • Føde og ve-stillinger
  • Medicinsk smertelindring.

Åndedrættet til fødslen:

  • Du lærer åndedrætsteknikker til fødslen.
  • Du lærer at bevare roen, så du undgår panik.
  • Praktiske øvelser der skaber plads til åndedrættet i din gravide krop.

 

Du får også:

Guidede visualiseringsrejser der hjælper dig med at komme i kontakt med dine indre ønsker og behov. De hjælper dig med at indstille dig til fødslen og skabe forbindelse til barnet i livmoderen.

Når du føler dig helt tryg, vil du føle dig mere rolig og det er lettere at give efter for fødekræfterne. Dermed arbejder veerne bedre for dig og du kommer godt fra start med din lille nye familie.

Om dine undervisere:

Både Heidi og Kristine arbejder aktivt som jordemødre på fødegangen. Du får altså samtidig del i vores fælles erfaring, der kan hjælpe dig til en tryg fødselsoplevelse.

Heidi Hajslund:

Jordemoder, facilitator for kvindecirkler, udd. stresscoach. Jeg brænder for at guide og støtte kvinder i alle overgange og livsfaser. Jeg har dybe rødder i den nordiske natur, som vækker mine sanser og hjælper mig til at komme helt til stede i nuet.  https://heidihajslund.dk/

Kristine Wellendorf:

Jordemoder, bevægelsesunderviser og pranayama yogalærer (yogisk åndedrætsvisdom). Jeg har en kæmpe passion for graviditet og fødsel og har undervist i fødselsforeberedelse siden 2012.  Åndedrættet har hjulpet mig rigtig meget i mit eget liv og jeg ved hvilken forskel fokus på åndedrættet, kan gøre for dig som fødende under fødslen.

 

Du er meget velkommen til at skrive på: mail@kristinewellendorf.com, hvis du har spørgsmål i forbindelse med kurset. 

Vi glæder os meget til at se dig og holde dig i hånden på rejsen.

Kærlig Hilsen Heidi og Kristine

 

Praktisk:

Adr: Baggårdsro - Yoga, Dag Hammarskjolds Alle 42A,

2100 København Ø

Pris: 1200 kr.

Officielle corona anbefalinger følges.

Du får en mail med mere information ved tilmelding. Tilmeldingen til workshoppen er bindende, men skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Er dette tilfældet, så giv os besked.