Online forløb

Undgå panik under fødslen - Lær at bruge dit åndedræt

Online kursus

Lær at bruge dit åndedræt som smertelindring og fokuspunkt under fødslen

Mange tak for dit kursus. Dine åndedrætsøvelser var en kæmpe hjælp. Det der med at fokusere, det hjalp mig bare.
Josefine
1. gangsfødende

Åndedrættet virker smertelindrende og beroligende når det bruges som redskab under fødslen. På trods af veernes styrke vil et fokus på åndedrættet give dig en følelse af kontrol. Dermed kan du undgå følelsen af at blive overvældet af veerne og de bliver i stedet en samarbejdspartner, der hjælper dig med at bringe baby til verden.

Det vil gøre dig tryg at have en strategi till fødslen du selv styrer, og du føder bedre når du føler dig tryg.

"Du kan ikke styre veerne, men du kan styre dit åndedræt"

Har du ikke prøvet at føde før, eller vil du lære teknikker i tillæg til dem du kender fra en tidligere fødsel får du svarene på dette kursus. Er der ting du ikke forstår eller har brug for at få uddybet er du altid velkomen til at kontakte mig. Jeg hjælper dig så du bliver helt klar på en sund og god strategi, der hjælper dig under fødslen. Det er nemlig det der er meningen med dette forløb. At du og din partner har værktøjerne til at arbejde med fødslen. 

De teknikker du lærer er meget effektive som smertelindring under fødslen. De kan bruges uanset hvilke andre smertelindringsstrategier du benytter dig af, og kan anvendes helt fra første ve uden at udtrætte åndedrætsfunktionen. Det er helt bivirkningsfrit. Jeres jordemoder hjælper selvfølgelig også til undervejs, men i sidste ende er det jeres samarbejde det er vigtigt og dig der føder. 

Få styr på åndedrætsteknikkerne til fødslen lige her!

… og lær alt hvad du har brug for at vide om åndedrættet til fødslen. Kurset betår af teori og dybdegående praktiske øvelser. Kurset indeholder også et afsnit om, hvordan din fødselshjælper kan støtte dig med åndedrættet undervejs. Du får:

Videotræninger med åndedrætsteknikker

Du lærer at bruge åndedrættet gennem fødslen. Du får 7 åndedrætsteknikker der smertelindrer og stimuler ro/hvile nervesystemet og indblik i , hvorfor det er vigtigt.

Guidede træningslydfiler og afspændinger

Du får kroppen med og lærer aktiv afspænding og bevægelse under fødslen. Du får både liggende og stående fødevisualiseringer.

Teorien bag teknikkerne

Du få teorien bag den metode du lærer.  Den viden kan du bruge på andre tidspunkter i tilværelsen til at skabe ro nr du oplever at være presset fysisk eller psykisk.

Ekstra bonusmateriale
  • Lydfil om 8 faktorer der har betydning for din oplevelse af veerne.
  • Pdfér med klare oversigter.
  • DIn fødselshjælper får 2 videoer og lærer at støtte dig med åndedrættet gennem fødslen samt at hjælpe dig med at spænde af i kroppens muskler.

Hør mig fortælle mere om kurset i videoen:

Dit udbytte af forløbet:

Din pris er 395,- kr for et koncentreret og overskueligt kursus der er lige til at gå til og giver dig et fuldstændigt overblik over den process du gennemgår under fødslen. Kurset varer omkring 2,5 time og kan tages i små bidder lige når det passer dig.

Du lærer åndedrætsøvelser til de forskellige stadier af fødslen.

Du bliver præsenteret for øvelser undervejs i kurset. Øvelserne lærer dig at have opmærksomhed på åndedrættet og forberede dig til ve-arbejdet. Dermed er du ikke i tvivl om, hvad du skal gøre under fødslen.

Din fødselshjælper skal selvfølgelig også være med. De fleste fødende har brug for at blive guidet med åndedrættet når veerne tager til. I får derfor også afprøvede teknikker til, hvordan din partner kan hjælpe dig med åndedrættet undervejs. Jeg lover at i begge har helt styr på åndedrætsteknikker til fødslen, når i er færdige med kurset.

"Det gør dig tryg at have en strategi til at arbejde med veerne og du føder bedre når du føler dig tryg"

Din underviser er:
Kristine Wellendorf

Kristine arbejder på fødegangen og med undervisning i fødselsforberedelse og træning af gravide. Hun underviser i afspænding og er forfatter til bogen : Skab ro under fødslen – få styr på dit åndedræt. HUn er udover jordemoderuddannelsen uddannet bevægelsespædagog og yogalærer. Læs mere om Kristine her.

Jeg begyndte at glæde mig til fødslen efter kurset og var ikke bange da mine veer startede. Min mand elskede at vide, hvad han kunne gøre for at hjælpe mig.
Mia Juul Kristensen
1. gangsfødende