Vendingsforsøg - Rebozo

Vendingsforsøg eller Rebozo

Ligger dit barn i tværleje eller med numsen nedad er det værd at prøve traditionel jordemoderkunst for at få dit barn vendt rundt til en regelmæssig hovedstilling. Ligeledes hvis du ved barnet ligger som en posterior (med ryggen indadtil). Metoden jeg anvender er et godt og risikofrit alternativ at prøve inden den manuelle vending med indledende livmoderafslappende medicin (Bricanyl) der tilbydes via hospitalerne.

Det er bedst hvis du kommer tidligt i graviditeten, omkring uge 32, det skaber de bedste forudsætninger for at du få skabt mere plads i livmoderen så barnet vælger en anden stilling. Vendingsforsøget kan dog sagtens forsøges hvis du er omkring uge 37 eller 38. Muligheden for at barnet vender sig, er dog størst, jo tidligere i graviditeten du kommer.

Overordnet arbejder jeg med at få din livmoders ligamenter i balance og forbedre den muskulære tilstand omkring bækkenet. Dermed påvirkes livmoderens form så dit barn kan indstille sig bedre i bækkenet.

Mit møde med dig kan indeholde følgende elementer, men tilpasses altid individuelt efter en indledende samtale:

Udvendig undersøgelse af maven samt hjertelyd på baby

  •  Rebozo for at afspænde væv og ligamenter
  •  Små bindevævsstræk
  • Positionering af din krop for at invitere barnet rundt
  • Akupunktur og Moxa på bestemte punkter. Det stimulerer blodgennemstrømningen og vil derved  blidt ”udvide” livmoderen, så baby kan vende sig.

 Vender dit barn sig ikke undervejs, får du et øvelsesprogram med hjem til den følgende uge.

Ca. 1 time og 45 min

1500 kr

HUSK du kan få 30% refunderet på jordemoderydelser når du er medlem af sygeforsikring Danmark.

Sådan kan det se ud, når jeg gør klar til din behandling.