Gratis

Gratis afspænding med føde affirmationer

Trænger du til at slappe af og styrke tilliden til at din krop ved hvad den skal under fødslen ? Denne lydfil tager 12 minutter og indeholder en masse positive bekræftelser til din fødsel også kaldet føde affirmationer. Sørg for at sidde eller ligge et uforstyrret sted mens du lytter.

Hvis du mærker en indre modstand mod nogle af affirmationerne så overvej, hvad det er ved sætningen, der giver den indre modstand. Det kan for eksempel være, at du giver dig hen. Tal dernæst med en veninde, din partner eller din jordemoder om hvad der skal til, for at du kan føle dig tryg og give dig hen. På den måde, kan du arbejde med at forberede dig selv til fødslen.

Har du lyst, kan du også lave dine egne affirmationer til fødslen.

Sådan gør du:

1. Start med at blive bevidst om hvad du er nervøs for i forhold til fødslen for eksempel: “jeg er bange for at briste”

2. Lav en sætning der formidler det modsatte. I dette tilfælde kunne det modsatte være: “Jeg åbner op. Der er masser af plads til mit barn”

3. Nu skal du arbejde kreativt med din sætning. Lav en tegning eller en collage, hvor sætningen står på. Du kan sagtens have flere forskellige sætninger.

4. Hæng dit billede op, hvor du kan se på det dagligt. Du kan også tage det med til fødslen, hvis du ikke skal føde derhjemme.

Lyt til videoen på youtube