Fødselsforberedelse for par

Fødselsforberedelse for par er en 3 timers ”Hands On” Fødeworkshop der lærer dig og din partner uundværlige og praktiske teknikker til fødslen

Fødselsforberedelse for par er en workshop der har fokus på at støtte hormonerne i den naturlige fødselsprocess og på partners støttende rolle under fødslen, fysisk såvel som psykisk.

Undervisningen består af halvt praktiske øvelser og halvt dialog med teori.

Formålet er at i lærer redskaber der skaber tryghed.  En tryg atmosfære virker afspændende, stimulerende og smertelindrende for den fødende uanset hvordan fødslen forløber. Der vil også indgå teori om fødehormoner der udskilles i en bestemt rækkefølge og kan stimuleres bevidst.

I den praktiske del lærer i:

  • Rebozo. Det er en mexicansk teknik med et sjal eller lagen. Teknikken er både afspændende, fremmer barnets nedtrængning i bækkenet og virker positivt  på veerne
  • Berøring der stimulerer oxytocin ( oxytocin er et fødehormon) herunder strygninger, let massage og akupressurpunkter
  • Brug af åndedrættet under fødslen og hvordan partneren kan hjælpe den fødende med vejrtrækningen

fødselsforberedelse for par er perfekt til jer uanset om i har valgt at føde hjemme eller på hospitalet og  om du er første eller flergangsfødende.

Det kan være en fordel at have lidt forudgående viden om fødsler inden kurset, da fødslensfaser og medicinsk smertelindring ikke bliver gennemgået i detaljer på dette kursus.

Tid: 24 August, kl. 17.00-20.00

Pris: 650,- kr pr par. Tilmeld jer nedenfor

Jeg er så glad, og kan helt klart anbefale kristines fødselsforberedelse for par.

Før jeg og min mand deltog var jeg intet mindre end skrækslagen for fødslen og generelt hele forløbet, da det er vores første barn vi venter os, og derfor ikke har haft den hel store viden udover de mange skrækhistorier man har hørt rundt i byen. MEN, så kom vi til hos Kristine som var absolut fantastisk. Hun formoder virkelig at forklare det teoretiske så man for en god forståelse for hele forløbet af hvad der enlig sker med kroppen.
Samtidig lærer du en masse gode øvelser til, hvordan du kan tage kontrolen over dine veer med gode vejrtrækningsøvelser og gode øvelser din partner kan udfører på dig så i kommer godt igennem det sammen.

Derudover besidder Kristine den mest rareste og kærligeste personlighed, man føler sig utrolig tryg og godt tilpas i hendes selskab og hun er virkelig dygtig til at forklare og lærer fra sig så det giver mening for os alle.

Min skræk er helt klart forsvundet, og både min mand og jeg er blevet meget mere rolige og ved nu hvordan vi kan have en god kontrol over fødslen.

Endnu engang tusinde tak til Kristine

Du får 30% rabat hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark

Adr: Maven og Mig, Nørrebrogade 45 E, 220 København N