Holistisk healingsmassage

Holistisk healingsmassage

Holistisk healingsmassage giver måske det sidste i din graviditet. Jeg arbejder med at mærke og stimulere livsenergien i dit system. Målet er at du efterfølgende mærker dyb velvære og afspænding. Healingsmassage er en rolig og ikke provokerende behandlingsform der er god ved følelsen af f.eks udbrændthed, træthed og hvis du trænger til at nære og komme ned i din krop – væk fra hoved og tanker.

Kom og lig dig på briksen. Så støtter jeg din krop hen i en tilstand, hvor den kan regenere sig selv.

Varighed 60 min

Pris 550,-

Fokuseret massage til problemområder med  olie

Har du et bestemt område i kroppen der skaber uro, hjælper denne behandling til at fordele energien ud i kroppen igen og løsne musklerne.

Når vi har ondt et sted kompenserer kroppen, ganske fornuftigt, ved f.eks. at lave opspændinger andre steder, for at passe på det belastede område.

Denne behandling letter energien, hvor du har ondt og løsner muskler der er kommet på overarbejde. Jeg arbejder nænsomt og intuitivt sammen med dig, uden yderligere smerte. Dette skaber tryghed og dernæst en dyb afspænding i dit nervesystem.

Ophobet energi forstås her som områder hvor kroppen føles stivnet spændt eller låst og der er en manglende  gennemstrømning i musklerne. Det kan f.eks være som følge af ensidigt gentaget arbejde eller andre kropslige eller psykiske belastninger. 

Det du mærker kan f.eks. være:

Hold i nakken

Ondt i ryggen

Spændinger i skuldrene

Generel uro i kroppen

Ondt i maven

Hovedpine

Ondt i arme eller ben

Vi vil altid starte med en kort samtale.

Behandlingen foregår på briks med olie.

Varighed 60 min.

kr 550,-

klinik: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, Gotvedinstituttet, Frederiksberg C. Tæt ved forum metro st.

Ring på tlf: 40 92 22 70 eller mail til mail@kristinewellendorf.com