Modning til fødsel – Igangsættelse af fødsel

Modning til fødsel

Modning til fødsel er måske en samtale du mangler. Måske gik du over tiden første gang og vil gerne undgå igangsættelse af fødsel. Dette er metoden, hvor du skaber de bedste forudsætninger for, at fødslen kan starte spontant. Formålet er at skabe plads i dit bækken så barnet kan indstille sig mest optimalt i forhold til fødslen og derved til slut i graviditeten , og under fødslen, at udøve et gunstigt tryk på livmoderhalsåbningen. Jeg arbejder med livmoderens ligamenter, leddene og musklerne i dit bækkenområde for at skabe den optimale plads.  Du kan også modtage behandlingen, hvis du venter dit første barn.

 

 

Som det ses på billedet herover er der mange måder for barnet at være i livmoderen, og børnene ligger sig hvor der er plads. Fra uge 37 skal det være tydeligt, hvordan baby er indstillet, da barnet har mindre plads til at bevæge sig på derefter.

 

Modning til fødsel indeholder:

 

  • Samtale
  • Udvendig undersøgelse incl. Hjertelyd for at klargøre dit barns placering i livmoderen.
  • Rebozo, Bevægelse og Myofascial Release (små bindevævsstræk) omkring bækken, lænd og korsben.  Teknikkerne tilpasses efter, hvordan dit barn ligger og hvad du mærker i kroppen.
  • Konsultationen kan suppleres med hindeløsning efter ønske, hvis du er omkring terminen samt fødselsmodnende akupunktur- Beregn da en halv time ekstra.

 

 

Jeg anbefaler 3 gange fra uge 32 og derefter, men du kan også komme en enkelt gang.